Voor stellen die een kind hebben gekregen

Disclaimer

Slimmer Eten Met Je Kind (www.slimmeretenmetjekind.nl) is een zorginnovatie ontwikkeld door het Erasmus MC en speciaal bestemd voor de vrouw èn man met een kind van 0-1 jaar.

Slimmer Eten Met Je Kind is een webapplicatie gecombineerd met push berichten en E-mail op de mobiele telefoon. Elke deelnemer screent zichzelf door vragen te beantwoorden en wordt daarna ondersteund bij het verbeteren van voedings- en leefstijlgewoonten. Door het programma te volgen krijgen deelnemers meer kennis en vaardigheden om de ongezonde gewoonten te veranderen en gezonde gewoonten te blijven volhouden. Daarmee wordt beoogt om het kind gezond te leren eten in een zo gezond mogelijke omgeving waarin ook niet wordt gerookt.

De informatie op de website en in de push berichten en E-mailberichten is gebaseerd op de huidige kennis en is met grote zorgvuldigheid samengesteld door wetenschappers en andere deskundigen. Het Erasmus MC is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van de website, push berichten en E-mailberichten kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Het Erasmus MC kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade tengevolge van gebruik van de informatie op de website, SMS en E-mailberichten. Deze informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling door een zorgverlener.

Slimmer Eten Met Je Kind (www.slimmeretenmetjekind.nl) is een online zelfhulpprogramma en dus voor persoonlijk gebruik. Dit betekent dat de deelnemer zelf verantwoordelijk blijft voor de eigen gezondheid en dat van het kind en zelf actief hulp dient te zoeken als het niet goed gaat. Voor een persoonlijk advies raden wij u aan uw huisarts of andere zorgverlener te raadplegen.

De zelftest en de tussentijdse screeningen van Slimmer Eten Met Je Kind kunnen ook door de zorgverlener worden gebruikt om een indruk te krijgen over de voedings- en leefstijlgewoonten van de patiënt.

Het Erasmus MC geeft geen garantie dat met het volgen van het programma via www.slimmeretenmetjekind.nl alle aanwezige gezondheidsrisico’s en gewoonten worden opgespoord en veranderd. Zodoende geeft het geen garantie op de eigen gezondheid en dat van het kind.

www.slimmeretenmetjekind.nl bevat links naar websites die door andere partijen dan het Erasmus MC worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Erasmus MC heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten en/of diensten.

Financiering

Slimmer Eten Met Je Kind is een vervolg op het succesvolle programma Slimmer Zwanger en is in 2014 tot stand gekomen met financiering van de Afdeling Verloskunde en Gynaecologie van het Erasmus MC, Universitair Medisch Centrum in Rotterdam en de Stichting Coolsingel (2013).

Aanvullende informatie: 

KVK: 24485070
Vestigingsnummer: 000007879342
BTW nummer/vat nr: NL 80.71.81.997.B.01.